liv

Avancerad skönhet i fokus

Äntligen är det dags! Dagens Estetik slår upp portarna till en värld full av trygg, smart och avancerad skönhet.

Och som vi har längtat. Aldrig förr har det funnits så många möjligheter att ta hand om både in-och utsida på ett effektivt sätt. Trots det har vi saknat en kanal som hängivet ägnar sig åt att rapportera om alla spännande nyheter, trogna klassiker och intressanta profiler som rör sig i den professionella skönhetsbranschen.

Men vänta lite – vad snackar vi om egentligen när vi pratar om avancerad skönhet?

Kul att du frågar!

Dagens Estetik rör sig sömlöst mellan klinik och salong, bland syror och laserstrålar, kirurgi, injektioner och elektriska mikropulser. Vi träffar branschfolk och inspirerande personer som delar med sig av kunskap och tips för att du som läsare ska få ut det absolut bästa av dina estetiska behandlingar.

Det är med passion och välvilja vi tittar på det branschen har att erbjuda. Det är möjligt att ett välmanikyrerat varningens finger kan höjas då och då, men i så fall alltid ackompanjerat av en snäll knuff i rätt riktning. Skönhetsbranschen är tryggare och mer effektiv än någonsin, om man vet vart man ska vända sig.

Börja här. Börja nu.

Välkommen!

Liv Lövendahl, Chefredaktör

Dela med dig av den här artikeln!

Skönheten och Lågkonjunkturen

STORIES|

I tider av ekonomisk oro och osäkerhet är det vanligt att människor drar åt svångremmen och gör vad de kan för att minska sina utgifter. Nyss nämnda svångrem verkar dock inte drabba skönhetsbranschen i någon högre utsträckning. Varför?

Mommy Makeover – min upplevelse

STORIES|

Efter två graviditeter och flera års tvekan beslutade sig Sheila för att genomgå en så kallad ”Mommy Makeover”. Följ med när hon berättar om sina erfarenheter och ta del av Sheilas bästa tips inför en eventuell operation.

Grundkurs i: Exosomer

KLINIK|

Befinner du dig i skönhetssvängen har du säkert hört hur det tisslas och tasslas om exosomer. Inte nog med att dessa små membranbubblor finns på allas läppar och dyker upp i dina sociala flöden, nu verkar de även flytta in i ditt badrumsskåp och på din skönhetsklinik. Men vad är egentligen exosomer, och varför är de så hypade? Vi tar reda på svaren!

Infrarött ljus – vad är grejen?

KLINIK|

Få har undgått det infraröda ljusets intåg på salonger och kliniker. Det infraröda (”IR” för de invigda) ljuset sägs ha helande, stärkande och lugnande effekt och ska göra under för huden, hjärtat och sömnen. Det låter onekligen som en mirakelkur. Men varifrån kommer denna lysande trend? Och finns det några belägg för att det faktiskt kan fungera?