Dagens Estetik – den självklara kanalen mellan klinik och klient

Ett seriöst, men lättillgängligt (webb)magasin där vi lyfter estetik-branschen på ett lika informativt som lustfyllt sätt. Vi bjuder på bland annat spännande reportage, tips, branschtrender, informativa artiklar, krönikor och läsarfrågor. Allt på temat ”Estetiska behandlingar på klinik och salong”. Dagens Estetik visar vägen till kvalitativ plastikkirurgi, klinik/salongs-behandling och högeffektiv hudvård.

Vi som ligger bakom Dagens Estetik har jobbat många år inom media- och skönhetsbranschen. Trots tiotusentals timmar av intensivt arbete på temat är vi fortfarande lika nyfikna och entusiastiska över detta ständigt aktuella ämne.

Vi ser fram emot att berätta allt (ALLT!) som är värt att veta om just Dagens Estetik!

Dagens Estetik ägs och drivs av Dagens Estetik Norden AB.
Org.nr: 559419-0596

Du når oss enklast på info@dagensestetik.se

  • SHRs ordförande Vanessa Löhndahl

Skönhetsproffs i närbild: Vanessa Löhndahl

Nytillsatt ordförande för SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) Vanessa Löhndahl är auktoriserad hudterapeut, innehar gesällbrev i hudterapeutyrket och är därtill utbildad makeupartist. Självklart är vi nyfikna på att ta reda på hur Vanessas dagliga skönhetsrutin ser ut och vad hon tycker att man ska tänka på vid val av skönhetssalong.

När reklam för skönhetsingrepp bryter mot lagen – tre vanliga missar

Konsumentverkets granskning av reklam för estetiska verksamheter visar på stora brister och i flera fall brott mot marknadsföringslagen. Maja Rogemyr, jurist vid Konsumentverket, menar att många aktörer säkert vill efterleva lagstiftningen – men att det ändå går att konstatera att det finns brister i marknadsföringen.