Tävling – Vinn ett paket för en picknik i vårsolen!

Vi tävlar ut två kit á 24 burkar Wake Up Synbiotic från Homie och en CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 från Paula’s Choice.

Tävlingen pågår till och med 29 maj 2024. Vinnare meddelas personligen via mail.

Vad kan man vara utan på en picknick?

Vinnaren dras bland dem som har svarat rätt och kontaktas personligen. Lycka till!
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Vi på Dagens Estetik värderar din personliga integritet och respekterar din rätt till privatliv. Vi har därför genomfört en rad åtgärder för att säkerställa att vår behandling av personuppgifter är i enlighet med GDPR. Läs vår integritetspolicy här. Genom att anmäla ditt deltagande i tävlingen bekräftar du att du har läst och accepterar att vi hanterar din information i enlighet med integritetspolicyn ovan.

  • SHRs ordförande Vanessa Löhndahl

Skönhetsproffs i närbild: Vanessa Löhndahl

Nytillsatt ordförande för SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) Vanessa Löhndahl är auktoriserad hudterapeut, innehar gesällbrev i hudterapeutyrket och är därtill utbildad makeupartist. Självklart är vi nyfikna på att ta reda på hur Vanessas dagliga skönhetsrutin ser ut och vad hon tycker att man ska tänka på vid val av skönhetssalong.

När reklam för skönhetsingrepp bryter mot lagen – tre vanliga missar

Konsumentverkets granskning av reklam för estetiska verksamheter visar på stora brister och i flera fall brott mot marknadsföringslagen. Maja Rogemyr, jurist vid Konsumentverket, menar att många aktörer säkert vill efterleva lagstiftningen – men att det ändå går att konstatera att det finns brister i marknadsföringen.