Tävling – Vinn ett sol-kit med hela fyra (!) utvalda solskyddsprodukter!

Äntligen är det dags för solglajjer och picknick-korg. Men du – kom ihåg att innan du ger dig ut är det (livs)viktigt att du hittar ett solskydd som passar dig. Med en uppsjö av solskyddsprodukter på marknaden kan det kännas överväldigande att veta vilket som är rätt för dig. Här tävlar vi ut fyra noga utvalda produkter som ger dig möjlighet att hitta en favorit!

Vinnaren dras bland dem som har svarat rätt och kontaktas personligen. Lycka till!
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Vi på Dagens Estetik värderar din personliga integritet och respekterar din rätt till privatliv. Vi har därför genomfört en rad åtgärder för att säkerställa att vår behandling av personuppgifter är i enlighet med GDPR. Läs vår integritetspolicy här. Genom att anmäla ditt deltagande i tävlingen bekräftar du att du har läst och accepterar att vi hanterar din information i enlighet med integritetspolicyn ovan.

  • SHRs ordförande Vanessa Löhndahl

Skönhetsproffs i närbild: Vanessa Löhndahl

Nytillsatt ordförande för SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) Vanessa Löhndahl är auktoriserad hudterapeut, innehar gesällbrev i hudterapeutyrket och är därtill utbildad makeupartist. Självklart är vi nyfikna på att ta reda på hur Vanessas dagliga skönhetsrutin ser ut och vad hon tycker att man ska tänka på vid val av skönhetssalong.

När reklam för skönhetsingrepp bryter mot lagen – tre vanliga missar

Konsumentverkets granskning av reklam för estetiska verksamheter visar på stora brister och i flera fall brott mot marknadsföringslagen. Maja Rogemyr, jurist vid Konsumentverket, menar att många aktörer säkert vill efterleva lagstiftningen – men att det ändå går att konstatera att det finns brister i marknadsföringen.