Prenumerationsvillkor för Dagens Estetik!

Prenumerationens omfattning: Prenumerationen omfattar 4 nummer av Dagens Estetik.

Pris: Ordinarie pris för en tidning är 249 kronor per nummer. Med detta erbjudande erbjuder vi 50% rabatt, vilket innebär att priset för prenumerationen blir 498 kronor för 4 nummer.

Betalning: Betalning sker mot faktura, som skickas till den angivna fakturaadressen. Betalningen ska vara oss tillhanda inom angiven betalningsperiod från fakturadatumet för att prenumerationen ska vara giltig.

Ångerrätt: Enligt konsumentköplagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottog din första tidning. För att utnyttja ångerrätten måste du meddela oss skriftligen inom angiven tidsram och returnera tidningen i oskadat skick.

Leverans: Tidningarna levereras till den adress som anges vid beställning. Vi strävar efter att leverera tidningarna inom en rimlig tidsram från beställningsdatumet.

Ändringar och avbokningar: Eventuella ändringar eller avbokningar av prenumerationen måste meddelas skriftligen till vår kundtjänst. Observera att vi inte kan återbetala prenumerationsavgiften för påbörjade perioder.

Moms: Priset för prenumerationen inkluderar moms med 6%.

Genom att genomföra beställningen bekräftar du att du har läst och accepterar dessa prenumerationsvillkor.

Kräm som kräm?

Är det buffel och båg med hudvård anpassad för olika delar av kroppen? Vår hudexpert, auktoriserade hudterapeuten Daniella Baptista har svar på tal!

Toppform med hjälp av plastik?

En läsare planerar att genomgå ett flertal olika plastikoperationer. Men vad är egentligen bäst – många ingrepp på en och samma gång eller ett i taget? Vår expert på kroppsplastik, dr Thomas Jonsson reder ut!

Åtgärda pectus excavatum

Utvecklingen går framåt och det tidigare svårbehandlade tillståndet pectus excavatum, även kallat trattbröst, går numera att behandla med ett revolutionerande ingrepp. Dr Thomas Jonsson, vår expert på kroppsplastik, berättar mer.