Välkommen till Elite Experience Association (EEA) Hosted by Dagens Estetik

Du är härmed personligen inbjuden till att delta i Elite Experience Association (EEA) Hosted by Dagens Estetik, den exklusiva sammankomsten för branschens framstående aktörer inom avancerad skönhet. Bli en del av startskottet för EEA och anslut dig till våra exklusiva gäster på vårt kommande evenemang!

Datum: 19 september Plats: VENUE81, Drottninggatan 81, Stockholm

Har du fler kollegor som du tycker borde få en inbjudan? Eller vill du veta mer om eventet? Välkommen att kontakt oss på osa@dagensestetik.se.

Vi på Dagens Estetik värderar din personliga integritet och respekterar din rätt till privatliv. Vi har därför genomfört en rad åtgärder för att säkerställa att vår behandling av personuppgifter är i enlighet med GDPR. Läs vår integritetspolicy här. Genom din anmälan bekräftar du att du har läst och accepterar att vi hanterar din information i enlighet med integritetspolicyn.

Logo EEA

Vår vision:

Att vara en självklar aktör som på ett engagerande sätt erbjuder en plattform för nätverkande inom avancerad skönhet samt erbjuda en unik och exklusiv mötesplats där branschens ledande företag, experter och professionella kan samarbeta, växa tillsammans, lära av varandra och driva branschen framåt på ett tryggt och reglerat sätt.